top of page

Nossolar Group

Public·155 members

Turqia U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt 14 tetor 2023 HD live

8 tetor, 2019 – Kombëtarja U19 në konkurrencën e femrave e ka mbyllur me barazim 2:2 kundër Turqisë raundin e parë kualifikues për Euro 2020, ...

Ligji i sponsorizimit që ne kemi kërkuar nuk e kemi shpikur, por kemi propozuar të kopjojmë të tjerët. Nuk kemi një dritë jeshile ende dhe nëse nuk do kemi një mbështetje financiare në mënyra të ndryshme, qoftë përmes këtij ligji, por edhe përmes buxhetit të shtetit, që është zero sot, ose mbështetjen në një formë tjetër, do të jetë e vështirë për futbollin në Shqipëri të zhvillohet. Sot numërojmë rreth 16. Shqipëria U-19 e drejtuar... - Federata Shqiptare e Futbollit Shqipëria U-19 e drejtuar nga trajneri #NevilDede, po vijon me përgatitjet për 2 ndeshjet miqësore që ⚫ do të luajnë përballë Kosovës më 3 dhe 5... Sulmuesit në veri të Kosovës, “të strukturuar dhe 25 sht 2023 — drejtpërdrejt kah presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç. Miqësoret ndaj Turqisë, Shqipëria U-19 nis të hënën grumbullimin, Bulku fton 23 ... – Federata ka qenë një nga zërat më të fortë për ligjin e sponsorizimit. Besoj nuk keni hequr ende dorë nga kërkesa për të drejtën tuaj? Absolutisht, ne kemi vazhduar ta kërkojmë, vazhdojmë të negociojmë me të gjitha institucionet shtetërore apo me politikën në përgjithësi në Shqipëri që sporti dhe futbolli në veçanti ka nevojë për incentiva, shtyrje, mbështetje financiare. Kur flasim për futboll, nuk është thjesht kategoria Abissnet Superiore, Tirana apo Partizani, por edhe Egnatia, Erseka, Kopliku dhe skuadra të tjera që nuk mund të prodhojnë për t’u zhvilluar. Është viti i parë pas shumë edicionesh kur ne kemi parë skuadrat tona të kalojnë një apo dy ture apo të kalojnë të gjitha skuadrat në turin e dytë e të tretë. Ai është niveli real që meriton kampionati shqiptar apo klubet shqiptare. Sot ka skuadra me më pak histori e trofe në Abissnet Superiore, si Erzeni, Bylis apo Egnatia që po bëjnë shumë mirë. Egnatia jo vetëm në futboll, por pothuajse plotësisht me financat e veta ka bërë investime të rëndësishme, qoftë në stadium, apo edhe në fusha stërvitje. Ka organizuar një akademi shumë të mirë futbolli dhe pavarësisht se me pak histori, ka hedhur themele të forta dhe për të ardhmen në futboll. Dhe kam përshtypjen se do jetë gjatë në historinë e futbollit shqiptar në skuadrat elitare. – Kalojmë pak në futbollin shqiptar edhe pse herë pas herë nuk ka suksesin që dëshirojmë në arenën ndërkombëtare, po prodhon shumë rivalitet. Jo më kot në “Abissnet Superiore” janë ngjitur skuadra si Erzeni dhe Egnatia që këtë sezon premtojnë konkurrencë. Po në optikën tuaj, sa të forta janë klubet shqiptare, dhe këtu nuk e kam fjalën vetëm për ekipet në fushën e lojës. Por ekonomikisht, struktura e klubit, profesionalizmi etj… – Kampionati është goxha i luftuar, edhe ky i këtij edicioni. Unë nuk mund të them që nuk kanë patur edhe rezultate ndërkombëtare, sepse është viti i parë që nuk u kualifikuan për të shkuar më lart, por kam besim që viti tjetër do të jetë ndryshe. (ONLINE##) Finlanda U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt 13 21 orë më parë — U-19 Shikoni Shqip drejtpërdrejt HD IPTV TV.me - Watch Free Live Sports Turqia Shqipëria Moldavia Andorra Grupi I Belgjika Rusia Skocia ... 161 fëmijë të regjistruar në futboll sot. Numri është i saktë pasi Federata nëpërmjet projekteve të saj të “Topi yt” apo “Uniforma ime” i ka të evidentuar vajzat dhe djemtë që luajnë futboll. Të gjithë këta kërkojnë mbështetje, nuk mjaftohen me uniformat dhe topat që i dhuron Federata, por i duhet patjetër infrastrukturë, që duhet bërë në bashkëpunim me qeverinë. Kosova U-19 shënon fitore ndaj Turqisë Kombëtarja e Kosovës U19 në konkurrencën e femrave ka shënuar fitore në miqësoren e dytë kundër Kombëtares turke të së njëjtës grupmoshë. Padyshim që do të ishim disi më të favorizuar se në të shkuarën, sepse Shqipëria ishte në vazon e tretë këtë herë, kështu që nuk mund të kishte më shumë se sa dy skuadra më të forta se ne në grup dhe sy skuadra në të dobëta, por kjo është vetëm në letër. Tani duhet shumë punë në fushë, duhet që të mobilizohemi totalisht dhe të tregojmë që vërtetë jemi ajo skuadër që kemi ato vlera në letër apo akoma më shumë për objektivat që ne kemi për të shkuar më përpara. Asnjë nuk mund të konsiderohet skuadër më e dobët, as Ishujt Faroe apo Moldavia, ato kanë skuadra që mund të arrijnë rezultate nëse nuk je në nivelin e duhur, nëse nuk ke mobilizimin maksimal, nëse nuk ke formën më të mirë të futbollistëve. Finlanda U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt live 13 tetor 2023 10 orë më parë — Kamp Europian U19 F Kual - rezultati i drejtpërdrejtë - 24live U21 Premier League International Cup. U22 Lojrat Aziatike Jugli, Blue Stars ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Nosso Lar transp.png
bottom of page