NOGOMET UŽIVO: Hajduk i Dinamo igraju susret 10. kola 30. ruj 2023. — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Dinamo? Utakmica 10. kola SuperSport HNL-a između klubova HNK
Konkurencija je dobra, imamo 16-17 momaka koji jedva čekaju da uđu. Trener voli kada zna tko će krenuti, zato ću čekat zadnji trenutak te po osjećaju odrediti tko počinje utakmicu. Protivnik je takav da zahtijeva dobru partiju od prve do zadnje minute. Ne treba kalkulirati, tri boda su ista i u derbiju i protiv Istre i Gorice“, dodao je Leko. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Dinamo? Utakmica 10. kola SuperSport HNL-a između klubova HNK Hajduk Split i GNK Dinamo Zagreb igra se na stadionu Poljud u Splitu u nedjelju, 1. godine u 18 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1.
A što se tiče utakmice na Poljudu, očekujem živu i dinamičnu utakmicu, ponajviše zbog impulsa publike. Ali ja želim da mi pokušamo prezentirati i provesti u djelo ono što smo pripremali. Hrabro i sa gardom i naravno, da probamo anulirati sve prijetnje koje Hajduk može napraviti”, dodao je Jakirović. “Kad gledam sa stajališta trenera Dinama, u svakoj utakmici se očekuje pobjeda, to i želimo napraviti.
[NA LINIJI!!] Hajduk Dinamo uživo prijenos gledati 01.10.2023 1. lis 2023. — UŽIVO Dinamo – Hajduk i gdje gledati live stream prijenos. Hajduk dolazi prilično oslabljen, a Dinamo idući tjedan. Utakmica dinamo
Apostrofira se stalno da je ovo neka prekretnica sezone, no ja smatram da je ovo jedan maraton. Tek je deseto kolo. A ova utakmica – Hajduk i Dinamo – to će biti sprint, a taj sprint mi želimo dobiti. A Poljud? Dobro, uvijek je pun stadion. Očekuje se spektakl i smatram da u takvim utakmicama treba uživati. Privilegij je voditi derbi, ali i igrati derbi. To je najveća hrvatska utakmica. Treba dati sve od sebe i uživati. Naravno, ali uz odgovornu igru na svojoj poziciji, sa zahtjevima koje nosi ta pozicija”, rekao je za kraj Sergej Jakirović.
NOGOMET UŽIVO: Hajduk i Dinamo igraju susret 10. kola HNL-a na Poljudu u nedjelju, 1. listopada 2023. godine – gdje gledati prijenos? Splitski Hajduk i zagrebački Dinamo u novoj sezoni Supersport HNL-a 2023. /2024. u nedjelju, 1. godine, igraju drugi “vječni derbi”! Ova utakmica se igra na Poljudu, počinje u 18 sati, glavni sudac je Igor Pajač, a osiguran je i izravni TV prijenos. Podsjetimo, uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa Hajduk je na prvom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 18 bodova iz osam odigranih susreta.
[Na liniji###] Hajduk Dinamo uživo prijenos gledati 1 listop 1. lis 2023. — [Na liniji###] Hajduk Dinamo uživo prijenos gledati 1 listopada 2023 prije 2 sata — (gledati>>>>) Dinamo Hajduk prijenos 15/07/2023 15. srp
[[*Dinamo vs Hajduk uživo*] Dinamo Zagreb Hajduk Split 1. lis 2023. — Dinamo Hajduk Uživo prenoso live (Hrvatska nogometna liga) 1. listopada 2023 Gorica Hajduk gledati prijenoshajduk istra 1961 prijenos uzivo.